SHOPEE LINDABEAUTIES PILIHAN ANDA

  • Reading time:4 mins read
shopee 0

SHOPEE LINDABEAUTIES : SHOPEE KAMI

Kami adalah Shopee Seller dari Shopee Malaysia dan telah beroperasi pada tahun ini . Tujuan kami adalah memberi pelbagai peluang kepda pelanggan kami mendapatkan produk kami secara lokal atau luar negara.

Shopee LindaBeauties dibina untuk pelanggan Malaysia yang ingin mencari produk kecantikan. Apa sahaja tentang produk kecantikan kami cuba masukkan di kedai kami ini.

KENAPA ANDA HARUS PILIH SHOPEE LINDABEAUTIES

PILIHAN SHOPEE PRODUK MELEBIHI 1000 PRODUK

Kami mempunyai produk melebihi 2000 produk dan ia Aaan bertambah mengikut trend dan permintaan pengguna.

Dengan jumlah produk yang sedemikian banyak, pilihan pelanggan kami tidak terbatas dan kami memberikan pilihan kepada anda. Anda hanya perlu memilih produk yang terbaik untuk diri anda

SHOPEE BUKAN SAHAJA PILIHAN ANDA

Ini kelainan kami kerana kedai kami bukan sahaja di Shopee malah terdapat beberapa kedai kami yang sudi membantu anda.

Kami mempunyai e-commerce kami lindabaeuties yang merupakan website utama kami yang juga produk kecantikan. Jika anda tidak ketemu produk kami di Shopee, anda dialu-alukan ke website e-commerce kami iaitu lindabeauties dimana produk kami khususnya dari China dengan rating 4.7 ke atas.

JIka anda lihat produk kami tidak sebanyak di Shopee tetapi ia adalah pilihan premium produk kami.

Selain itu kami juga adalah ahli affiliate Amazon Association yang menjual produk kecantikan di Amazon. Pilihan anda terlalu banyak samada di e-commerce kami atau produk di Amazon. Tetapi diingatkan, kedua-dua ini dijual dalam nilai USD.

Namun kami yakin dengan jumlah produk melebihi 1000 produk, anda pasti menjumpai pilihan produk anda di kedai Shopee kami

PERKHIDMATAN PELANGGAN

Customer is no one. Itu prinsip dalam berniaga dan itu yang kami lakukan. Apa yang kami suka di Shopee ialah Chat Shopee yang memudahkan kami berinteraksi dengan pelanggan kami

Dan melalui Shopee Chat anda boleh bertanya dengan kami mengenai produk kami. JIka anda lihat status kedai Shopee kami, response kami adalah dalam beberapa minit sahaja. Jangan risau, kami sedia membantu anda.

Jika anda benarkan, kami akan berikan tracking no terus melalui what apps anda dan anda akan terus mendapat maklumat dari kami

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia memberi kelebihan kedai Shopee kami berbanding kedai Shopee yang lain.

Penghantaran percuma bermaksud kos pelanggan akan murah kerana penghantaran kami yang tanggung. Anda hanya membeli produk kami dengan harga barangan sahaja.

HARGA TERMURAH

Bandingkan harga kami sememangnya murah dan mampu milik. Kami seberapa boleh untuk memberi produk kami dengan harga yang termurah untuk anda.

Prinsip kami dengan margin keuntungan yang kecil tetapi jumlah jualan yang tinggi adalah lebih baik kerana lebih ramai pelanggan maka lebih baik review untuk kami dan kedai kami.

KAMI SYARIKAT YANG BOEH DIPERCAYAI

Ramai yang takut untuk membeli produk online kerana banyak berita tentang penipuan oleh peniaga online. Ya, kami akui golongan sebeginilah yang memberi nama buruk kepada peniaga online seperti kami.

Jika anda membaca artikel ini dan pergi laman web e-commerce kami anda akan ketahui bahawa kami adalah syarikat yang sah yang berdaftar dengan SSM dengan nama HALIZIQGLOBAL dengan no pendaftaran 2020

03120798 (PG0495271-P).

Bermakna kami boleh dipercayai malah kami berusaha keras memastikan branding kami lindabeauties adalah brand yang dipercayai melalui facebook kami dan instagram. Pendek kata jika anda hendak hubungi kami amat mudah.

KESIMPULAN

Shopee lindabeauties adalah sebuah kedai online yang kami sediakan sebahagian daripada keseluruhan kedai kami yag lain.

Branding kami adalah untuk anda dan kami adalah syarikat yang boleh dipercayai. .

SHOPEE LINDA BEAUTIES : SHOPEE KAMI

Kelebihan Membeli di Shopee

Kelebihan ni memang berjaya buatkan Shopee menjadi platform online shopping yang utama. Ia juga merupakan platform online shopping yang paling popular di Malaysia. Tapi, sebelum kelebihan yang satu ini diceritakan, apa kata kalau anda lihat kelebihan lain juga yang ada pada Shopee.

Shopee menawarkan berbagai produk pada harga yang sangat murah dan berpatutan. Hampir apa sahaja produk yang anda inginkan dapat ditemui disini. Ia juga sangat mudah buat pembeli dan penjual untuk melakukan transaksi kerana ia mempunyai sistem yang sangat mesra pengguna dan selamat untuk kedua-dua belah pihak.

Kelebihan yang paling menarik adalah sistemnya langsung “tidak mesra scammer”.

Sistem macam mana tu? Di Shopee, ia sangat berbeza dengan platform lain dimana jika anda melakukan pembayaran, Shopee akan “hold” dulu duit tersebut didalam sistem. Duit hanya akan diberikan kepada penjual sebaik sahaja anda mengesahkan penerimaan barang anda.

Selaku penjual juga, anda hanya akan menerima tempahan dan perlu melakukan penghantaran hanya selepas anda menerima bayaran daripada pelanggan.

Kebiasaannya modus operandi scammer adalah, anda perlu membayar sejumlah wang untuk lock barang terlebih dahulu dan barang yang ditawarkan adalah pada harga yang sangat rendah. Akhirnya barang pun tak dapat dan wang anda pun lesap. Disebabkan itulah Shopee telah menghasilkan sistem ini. Untuk mengelakkan scammer dari menganiaya pembeli.

Ingin membaca tentang penjagaan kulit

SHOPEE LINDABEAUTIES
SHOPEE LINDABEAUTIES
SHOPEE LINDABEAUTIES
SHOPEE LINDABEAUTIES
SHOPEE LINDABEAUTIES