RAHSIA JUALAN DI SHOPEE TERBONGKAR

  • Reading time:2 mins read
RAHSIA JUALAN DI SHOPEE

Lindabeauties telah siap membuat sebuah EBOOK mengenai RAHSIA JUALAN DI SHOPEE untuk semua pembaca blog Lindabeauties yang mengenali kami.

Untuk pengetahuan di kedai Shopee kami mempunyai lebih dari 500 produk yang kami jual. Bagaimana kami memperolehi sebegitu banyak produk?

Bagaimana kami menguruskan sales dengan produk yang begitu banyak. Adakah kami memori setiap produk kami, atau kami mempunyai fail excel yang panjang untuk simpan data produk kami.

Bagaimana kami menguruskan shipment dengan produk yang begitu banyak. Adakah kami menyimpan barangan dan adakah kami perlu menyewa stor untuk setiap barangan kami.

RAHSIA JUALAN DI SHOPEE

Jawapannya ialah kami tak perlu menyimpan semua produk. Jika ada sales, supplier kami akan uruskan dan hantarkan.

Kami menggunakan sistem integrasi dengan supplier dimana setiap tempahan di Shopee secara automatik akan dihantar ke supplier kami. Kami tak perlu menguruskan shipment kerana ia dijalankan secara automatik.

Dengan sistem ini kami tak perlu menyimpan barangan dan kami adalah bebas rugi jika barangan kami tidak dijual.

APA TUGAS UTAMA ANDA DI SHOPEE

Saya hanya goyang kaki dan kerja paling berat ialah menekan butang SHIP di Shopee sebagai menandakan barangan telah dihantar, Itulah tugas terberat saya.

Anda mahukan pengalaman ini. Untuk pengetahuan EBOOK ini bukan sebuah buku memberi kekayaaan tetapi bagaimana membina kedai di Shopee mudah melalui sistem integrasi dan ianya percuma.

Anda sudah mempunyai produk dan bagaimana anda hendak menguruskan sales itu terpulang pada anda. Namun saya ada menerangkan sedikit tentang teknik BOOST up sales anda di Shopee. Tak banyak tapi ada ler,,hehehhee.

ANDA MAHUKAN EBOOK RAHSIA JUALAN DI SHOPEE

KLIK BUTANG DIBAWAH INI DAN EBOOK AKAN DIHANTAR KE EMAIL ANDA

RAHSIA JUALAN DI SHOPEE