LINDA BEAUTIES WAKTU PENGHANTARAN PRODUK

  • Reading time:2 mins read
linda beauties

Salam kepada semua pelanggan yang kami hormati. Terima kasih kerana memilih lindabeauties sebagai laman membeli-belah anda. Kami menawarkam pelbagi produk kecantikan untuk pilihan anda dari hujung rambut hingga ke hujung kaki khas untuk wanita sahaja.

Jika Cik/Puan perasan kebanyakan shipping kami mengambil masa 18-30 hari yang tercatat disetiap produk kami . Kami juga ada membuat penghantaran 2 – 4 hari dan juga 4 – 7 hari.

Penghantaran yang memakan masa 1 hingga 2 minggu adalah standard untuk sebuah e-commerce tetapi saya tahu penghantaran memakan masa 18 – 30 hari merupakan bebanan kepada pelanggan .

LINDA BEAUTIES
CONTOH PRODUK KAMI DITULIS TARIKH PENGHANTARAN

Untuk perkara ini saya tidak dapat elakkan kerana kebanyakan produk kami adalah produk luar negara yang memakan masa yang tinggi serta sekarang ini COVID-19, segala urusan agak lambat.

Kami bisa sahaja tidak meletakkan jangka masa penghantaran tetapi kami mementing kan kejujuran dengan pelanggan kami kerana kami mahu berada di industri ini bukan untuk hari ini sahaja tetapi seberapa lama yang mungkin.

Kenapa kami memilih produk luar negara kerana kebanyakkan produk mereka banyak yang unik. Kami amat berhati -hati memilih setiap produk yang kami masukkan ke kedai kami agar produk yang sampai ke pelanggan kami adalah yang terbaik.

Pada masa yang sama, kami juga mempromosikan produk dalam negara tetapi jumlahnya tidak banyak. Dari masa ke semasa akan membuat penambahan produk tempatan.

Anda boleh melihat setia pproduk kami mempunyai tarikh penghantaran samada di sebelah cart atau di dalam deskrpsi produk.

Terima kasih sekali lagi kerana menyokong kami