Linda beauties Upgrade Video Review Dengan Microphone Baru

  • Reading time:2 mins read
Linda beauties Upgrade Video Review Dengan Microphone Baru

Abg H sebenarnya tidak mahir dengan teknik video review video yang biasa dilakukan oleh penjual online.

Namun di zaman ini video review merupakan salah satu conversion yang baik untuk sales serta membina kepercayaan pembeli . Mahu tak mahu Abg H kena belajar dan kemas kini gadget video ini

Video yang direview oleh staff lindabeauties adalah salah satu meningkatkan branding lindabeauties. Untuk lindabeauties, jika branding anda dipercayai maka banyaklah jualan..hehehehe. Betul kan.

Abg H berpengalaman 10 tahun dalam bidang blogger ini. Jika nak menaip artikel sepanjang 600-2000 patah perkataan bukan sesuatu yang sukar.

Tapi bila bab video ni, memang tekanannya cukup tinggi. Masalah pertama kami ialah suara yang tidak jelas telah kami beli mikropone seperti gambar diatas. Belum cuba lagi, minggu ni Abg H akan mencuba yek.

Linda beauties Upgrade Video Review Dengan Microphone Baru

Kedua ialah prop serta angle video. Ini nanti abg H belajau perlahan-lahan. Abg H harap semua boleh bersabar dalam usaha kami meningkatkan kualiti video kami.

Kami di lindabeauties sentiasa berazam membuat kelainan di kedai kami agar anda semua bila masuk ke kedai kami sentiasa ceria.

Boleh membelek produk di lindabeauties. Kalau bosan boleh membaca artikel tip kecantikan kami. Kalau bosan lagi, boleh menonton video review kami.

Kami akan sentiasa upgrade diri kami untuk anda. Bukan mudah untuk membina kepeecayaan anda apatah lagi kedai ini baru berusia 4 bulan. Kedai yang masih mentah lagi.

Namun percayalah, kami sentiasa mementingkan produk dan pelanggan kami. Kami hanya mahu sokongan anda dan tolong war-warkan lindabeauties.

Sokongan anda kami amat hargai. Dan nantikan video review kami untuk produk kategori “hair care” pada minggu ni.

Linda beauties Upgrade Video Review Dengan Microphone Baru