KENAPA PERLU SIGN UP LINDA BEAUTIES EMAIL LIST

  • Reading time:2 mins read
KENAPA PELRU SIGN UP LINDA BEAUTY EMAIL LIST
SIGN UP LINDA BEAUTIES EMAIL LIST

KENAPA PERLU SIGN UP LINDA BEAUTIES EMAIL LIST

Email adalah salah marketing yang dijalankan oleh lindabeauties. walau pun email marketing merupakan salah satu teknik yang paling lama tetapi ia merupakan teknik yang paling ampuh dan terbaik untuk mendapatkan pelanggan setia dan maklumat bisnis anda.

Itu sebabnya kami pihak lindabeauties berusaha agak keras dalam linda beauties email list ini selain daripada usaha branding lindabeauties di laman sosial yang lains seperti facebook, instagram, you tube dan blog artikel kami.

Melalui email listing semua pelanggan kami mendapat maklumat tentang perkembangan lindabeauties termasuk diskaun, voucher, produk baru, artikel dan pelbagai lagi. Bukan segelintir tetapi kesemua pelanggan kami!!

Jika kami post di FB hanya 2% sahaja yang akan memperolehi maklumat terbaru kami dari keseluruhan jumlah follower kami.

Kenapa perlu sign up linda beauties email list

Kenapa perlu sign up linda beauties email list persoalan yang bermain di kotak pemikiran anda. Apa yang saya dapat melalui pendaftaran ini.

Jawapan kami ialah amat banyak dan yang paling penting anda adalah orang pertama yang akan mengetahuinya sebelum pengumuman di FB/Instagram dan segala laman sosial yang lain. Email list kami adalah kategori VIP .

Pertamanya ialah lindabeauties itu sendiri adalah kelainan dari e-commerce kecantikan yang lain dimana kami setiap minggu membuat artikel tentang tips kecantikan, video review tentang produk kami dan one to one dengan pakar kecantikan kami serta kami sedia membantu mencarikan produk pilihan anda yang anda mahu.

Anda tidak perlu membeli di lindabeauties, anda boleh ke laman web hanya untuk membaca tentang tips-tips kecantikan oleh Cik Linda sebagai mengisi ilmu.

Mahu penjelasan lanjut sesuatu produk, hanya perlu what apps kami yang tertera di laman web kami. Klik sahaja dah boleh tanya macam-macam pada kami. Kami sedia membantu apa yang kami terdaya.

Review beberapa produk dari linda beauties oleh Abg H, sebuah rangkaian video review yang santai dan kami sedang memeprkembangkan lagi review produk kami.

Itulah kelebihan kami berbeza dengan e-commerce yang lain iaitu perkhidmatan pelanggan. perkongsian ilmu melalui artikel dan santai video produk.

Jika ada artikel atau video baru , anda akan mendapatnya dahulu. Dan jika ada produk terbaru pun anda akan mendapatnya dahulu. Itu sebabnya kami memerlukan alamat email dari anda dengan tujuan interaksi kami dan anda lebih rapat.

Kami penjual produk kecantikan sudah tentu pada akhirnya kami akan menjual tetapi apakah perbezaan kami dengan penjual diluar sana. Kami kena membuat kelainan iaitu mahukan hubungan rapat dengan anda.

Apalagi sis,

SIGN IN LINDA BEAUTIES EMAIL LIST .