Khasiat Nutrilite Double X

  • Reading time:3 mins read
Nutrilite Double X

Nutrilite Double X adalah segalanya anda perlukan dalam multi anda – ia memberi yang terbaik dari alam dan terbaik dari sains. Ia adalah adunan unik bahan-bahan penting – 12 vitamin dan 9 mineral, dan ia menampilkan 17 pekatan tumbuhan untuk perlindungan antioksidan dan faedah kesihatan yang lebih luas. Ia juga membebaskan tenaga semula jadi. Apabila anda mendapat nutrien yang tiada dalam diet anda, anda akan merasakan perbezaannya sepanjang hari.

Siapa yang perlu mengambil Nutrilite Double X ?

✔ Orang yang sihat untuk melengkapkan diet pemakanan seharian.
✔ Pesakit kencing manis. Double X mempunyai satu mineral yang di namakan Chromiome yang boleh menarik gula dalam darah.
✔ Umur 12 tahun ke atas.
✔ Tidak penggemar sayur-sayuran dan buah-buahan.
✔ Atlet sukan.


Nutrilite Double X Faedah

Memberi jumlah vitamin, mineral dan fitonutrien bermanfaat yang optimum untuk jaminan pemakanan.

Memberi bahan tumbuhan semula jadi dan fitonutrien yang berharga (sebatian tumbuhan).

Salutan tidak mengandungi lilin atau pengisi, sekali gus membolehkan suplemen melarut dengan cepat agar nutrien boleh diperolehi. Tablet juga lebih mudah untuk ditelan.

Sesuai terutamanya bagi mereka yang mahu mengelakkan bahan tambahan sintetik.

Bekalan dua bulan yang menyenangkan; anda boleh membawanya ke mana-mana sahaja.

Memberi asas yang kukuh bagi sebarang program suplemen.

Dua kali sehari memberikan dua peluang untuk tubuh anda menyerap nutrien.

Memastikan kualiti dan integriti produk.

Mengapa tablet DOUBLE X mempunyai rasa dan bau yang
nyata?

DOUBLE X merangkumi pelbagai pekatan tumbuhan, menawarkan kepelbagaian fitonutrien yang serupa dengan apa yang anda akan temui dalam diet yang seimbang. Paras pekatan alfalfa dan pekatan sej dan oregano yang harum secara semula jadi bertanggungjawab terutamanya terhadap bau dan rasa. Pekatan-pekatan tumbuhan ini dipilih kerana ia menambah fitonutrien yang berharga dan antioksidan yang penting.Bila saya harus mengambil DOUBLE X?
DOUBLE X seharusnya diambil sekali sehari dengan sajian. Kebanyakan nutrien dalam DOUBLE X adalah larut air, yang bermakna ia meresapi badan dengan cepat selepas diserap. Bagi mengekalkan paras yang seragam bagi nutrien-nutrien ini di dalam plasma, adalah penting untuk mengambil DOUBLE X satu kali sehari. DOUBLE X seharusnya diambil dengan sajian, kerana kebanyakan nutrien di dalam suplemen ini diserap dengan lebih baik apabila makanan wujud di dalam sistem penghadaman.

Bagaimana harus saya menyimpan DOUBLE X saya?
Pek vakum DOUBLE X seharusnya kekal tidak terbuka sehinggalah
sedia untuk diguna. Pembungkusan vakum bertindak sebagai penghalang terhadap lembapan, cahaya UU dan pengoksidaan yang mendegradasikan ramuan aktif dalam produk. Sebaik sahaja dibuka, lipat setiap paket dengan rapat selepas mengeluarkan tablet harian anda. Pek kerajang seharusnya disimpan di dalam bekas DOUBLE X dan dikedap dengan ketat untuk mengelakkan pendedahan berlebihan terhadap udara, cahaya dan lembapan

Berminat dengan Nutrilite Double X kami yang dijual lebih murah dari tempat lain. —-BELI SEKARANG