JUALAN PERTAMA DI SHOPEE OLEH LINDABEAUTIES

  • Reading time:2 mins read
JUALAN PERTAMA DI SHOPEE

Syukur alhamdulilah, kedai LindaBeauties membuat JUALAN PERTAMA DI SHOPEE setelah 3 bulan kami umumkan pembukaan kedai kami di Shopee. Kami jangkakan ia akan mengambil masa 4- 6 bulan kerana setiap proses dalam on line bisnis memang itu jangkaannya.

Tapi kedai kami dijumpai melalui keyword yang dicari dan ditambah harga kami lebih murah berbanding dengan harga pihak lain. Terikak kasih kepada E-PENJANA yang membantu kami mempercepatkan proses promosi kedai kami.

JUALAN PERTAMA DI SHOPEE OLEH LINDABEAUTIES

Penjualan pertama umpama anda dapat melancong ke luar negeri idaman anda. Serius!!! Usaha anda selama ini tidak sia-sia dengan hasil yang anda dapat. Itulah nikmat penjualan pertama kami melalui platform Shopee.

Lindabeauties mempunyai banyak rangkaian kedai jenama lindabeauties dalam menjana branding kami melalui website utama e-commerce utama kami ini.

Sebab itu kami tidak menjangkakan jualan di Shopee kerana untuk 6 bulan pertama ini kami menumpukan pada branding kami. Melalui branding yang baik maka jualan akan menjadi baik dan berterusan.

Syukur atas rezeki yang Allah berikan pada kami melalui sebuah platform Shopee kami ini. Jika Shopee kami berjaya maka website kami pun akan berjaya.

Jauh lagi perjalanan kami tetapi lindabeauties akan all out untuk menjadi laman web e-commerce yang dipercayai di Malaysia.

UPDATED :

Kami juga telah berjaya mendapat jualan pertama kami di kedai Lazada kami yang baru berumur 2 bulan. Syukur alhamdullah.

Sempena penjualan kedai kami ni, kami ingin berkongsi sebuah EBook untuk anda semua TEKNIK RAHSIA DI SHOPEE.

JUALAN PERTAMA DI SHOPEE