ADAKAH LINDA BEAUTIES SEBUAH SYARIKAT BERDAFTAR

  • Reading time:2 mins read
ADAKAH LINDA BEAUTIES SEBUAH SYARIKAT BERDAFTAR

LINDA BEAUTIES SEBUAH SYARIKAT BERDAFTAR

LINDABEAUTIES adalah sebuah syarikat berdaftar di Malaysia pada tahun 2020 di SSM ( Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nama perniagaan HALIZIQ GLOBAL .

Ia merupakan sebuah syarikat pemilikan tunggal dimana produk kami ialah menjual produk kecantikan secara atas talian .

No pendaftaran syarikat kami ialah 202003120798(PG0495271-P). Anda boleh menghubungi kami di email haliziqglobal@gmail.com

Nama ecommerce LINDABEAUTIES yang kami gunakan sempena dengan nama wanita yang amat saya sayangi iaitu Linda dan beliau merupakan salah satu tunjang dalam menghasilkan e-commerce ini.

CABARAN LINDA BEAUTIES

Kami bercita-cita ingin menceburkan diri dalam bidang digital ini dengan mempelajari segala belok ilmu yang kami perlu ketahui.

Kami ingin melihat dan merasa sendiri adakah bidang e-commerce ini boleh menjana pendapatan pasif dan apakah cabaran yang perlu kami lalui untuk mengujudkan laman ini.

Sudah 3 bulan kami membina laman e-commerce ini dan sehingga kini masih lagi dalam proses pembinaan dengan memasukkan produk ke laman ini.

Niche kami adalah KEJELITAAN MILIK ANDA khas untuk wanita dimana kami ingin menyusun semua produk kecantikan wanita di dalam sebuah laman samada alat kecantikan hinggalah pakaian. Hebatkan cita-cita kami.

HUBUNGI KAMI

Pelanggan boleh hubungi kami dengan e-mail atau telefon kami di post “CONTACT US” di bawah footer laman ini.

Kami adalah sebuah syarikat yang sah dan pihak tuan/puan tidak perlu bimbang dengan produk yang kami jual ini. Cuma masalah kami ialah delivery kami mengambil masa 20-30 hari kerana semua produk kami adalah dari luar negara.

Ini sahaja yang kami minta pihak tuan bersabar kerana delivery diluar kuasa kami.

Akhir kata selamat berbekanja di laman kami..hehehehe