fbpx

KENAPA EBOOK PERCUMA DIBERI OLEH LINDABEAUTEIS

EBOOK

EBOOK PERCUMA kempen kini pesat dilakukan oleh lindabeauties bermula hari ini dimana kami memberikan EBook Rahsia Jualan Di Shopee melalui konsep dropship menggunakan Kumoten.

Integrasi Shopee dan Kumoten ini memberi faedah besar kepada seller Shopee dimana semua sales dan pembayaran dilakukan secara automatik. Memang mudah sangat!!

lindabeauties telah pun membuka kedai integrasi Kumoten degan Lazada/Shopee. Dan kami kongsikan ilmu ini pada anda?

Nak tahu lebih lanjut tentang integrasi ini dan ianya percuma, download EBook kami ini. DOWNLOAD NOW

KENAPA EBOOK PERCUMA?

Tak rugi ker lindabeauties memberi EBook percuma dan masa yang digunakan membuat EBook ini. Ini adalah strategi bisnis dan sekarang semua orang dah tahu.macam mana nak buat bisnis dropship di Shopee. Kan rugi buat lindabeauties.

Ini adalah strategi bisnis sebenarnya dimana untuk mendapatkan EBook kami, pembaca kami harus daftar dengan email dan kemudian baru dapat EBook percuma ini. Dan dalam EBook ini kami juga masukkan link media sosial kami serta laman web e-commerce kami.

Ini dinamakan win-win situation, anda dapat EBook dan kami dapat alamat email anda, kalau nasib baik dapat follower atau subscriber media sosial kami. Salah satu teknik pemasaran yang kami sedang usahakan ialah e-mail marketing.

Bukan senang orang nak kasi alamat e-mail mereka pada anda kalau tiada imbuhan dan kami memberi imbuhan E-Book kami ini. Kami telah membuat perbandingan meminta e-mail secara langsung dan melalui imbuhan seperti free gift, voucher dan Ebook ia memberi pulangan lebih 300%.

Secara ringkas apa itu e-mail marketing ialah kami mengumpul semua alamat e-mail pelanggan dan kemudian jika ada promosi kami akan hantar kepada semua mereka yang telah memberi alamat e-mail mereka.

Tapi bukan hantar satu persatu, anda boleh gunakan perkhidmatan email seperti Hello Bar dan sebagainya untuk hantar maklumat satu bulk. Lindabeauties menggunakan perkhidmatan MailChimp. Dimana setiap kali anda daftar email anda ke lindabeauties ia kan simpan dalam server mereka. Contohnya ialah sebijik apa yang saya buat sekarang ni memberi EBook dan pulangan dapat e-mail anda. Inilah e-mail marketing. Jika nak kami buat E-Book e-marketing boleh sahaja.

Berbalik pada pulangan melalui teknik e-mail marketing dengan memberi hadiah percuma ialah contoh dibawah. Hari ini sahaja lindabeauties dapat 25 new subscriber !!! Cepatkan

EBOOK PERCUMA

KENAPA EBOOK PERCUMA DIBERI OLEH LINDABEAUTEIS telah terjawab, Dan anda tidak kerugian kerana lindbeauties akan meneruskan membuat E-Book meletup percuma lagi. Dalam kepala dah ada tajuk e-mail marketing dan pelbagai lagi. Anda nak tajuk apa?

X
× Whatapps us