fbpx

REVIEW NUTRILITE DOUBLE X OLEH LINDA BEAUTIES

REVIEW NUTRILITE DOUBLE X OLEH LINDA BEAUTIES

Sekali lagi lindabeauties ingin melebarkan cabang kami dengan membuat video REVIEW NUTRILITE DOUBLE X OLEH LINDA BEAUTIES yang amat jauh dari kepakaran kami.

Bukan senang nak buat review ni. Kalau tak petah bercakap atau tiada spontan maka tak jadilah review anda.

Hari ini lindabeauties membuat review pertama iaitu produk kesihatan iaitu Nutrilite Double X.

Nutrilite Double X ini sebenarnya memang dekat dihati kerana kami telah menggunakan produk ini sejak 4 tahun yang lalu. Maka tak sukar nak review sebab kami tahu impaknya.

REVIEW NUTRILITE DOUBLE X OLEH LINDA BEAUTIES

Malangnya, review pertama kami agak gagap..hahahahaha. Banyak yang kami nak beritahu tentang Nutrilite Double X ini tapi hanya dapat beritahu sedikit sahaja.. Itu pun dah makan masa hampir 9 minit..

Jika difikirkan selama kami amalkan Nutrilite Double X ini, masalah demam atau batuk sukar kami hidapi. Dalam setahun pun belum tentu kami demam. Itu hebatnya Nutrilite Double X.

Itu dari segi luaran, dari segi dalaman pula kadar gula saya hanya 5.8 maks dan tiada darah tinggi.

Nutrilite Double X ini saya boleh katakan sebagai perisai untuk jangkitan. Jika diamalkan selalu dengan pemakanan yang berdisiplin. Ia akan menyingkirkan potensi penyakit lain.

REVIEW NUTRILITE DOUBLE X OLEH LINDA BEAUTIES

Dalam usia 40an ni, kesihatan kita makin merosot seiring dengan usia. Makanan supplement amat penting untuk kita kekal sihat dan kena cari top up isikan mineral, nutrien atau vitamin yang hilang. Nutrilite Double X inilah jawapannya.

Bukan sahaja untuk yang berumur 40 tahun ke atas tetapi untuk remaja lagi bagus sebab kita dah amalkan dari awal lagi menjaga kesihatan diri anda. Tetapi saya tekan sesiapa yang berumur 40 tahun ke atas, WAJIB makan supplement.

Saya hanya menyarankan Nutrilite Double X sebab saya dah amalkan selama 4 tahun serta ibu saya yang berumur 74 tahun pun amalkannya dan hasilnya syukur alhamdulilah kami sihat walafiat.

Saya tidak akan menunjukkan testimoni sebab di cart Nutrilite Double X sudah ada beberapa testimoni dan jika anda tidak puas hati boleh search di Google, ada beribu-ribu testimoni produk ini. Manakala kandungannya pual terlalu banyak dan anda boleh mencarinya di belakang kotak Nutrilite Double X dan di laman web juga.

Produk Nutrilite Double X ini sebenarnya adalah keluaran Amway dan saya sebagai ejennya dan produk ini merupakan produk terlaris dan terbaik oleh Amway dan Nutrilite.

Tetapi jika anda mempunyai supplement lain teruskan dengan disiplin. Mungkin supplement yang anda amalkan sekarang terbaik untuk anda. Tetapi jika sesiapa yang belum mulakan lagi makan supplement saya rayu dan mendesak anda tolong beli supplement.

Berbalik pada Double X ini, apakah kelemahan Nutrilite Double X ini hanyalah bau tabletnya. Agak kuat dan jenis cepat loya memang sukar nak makan. Tapi lama-kelamaannya okey ler tu.

Kelemahan yang lain ialah jangan makan masa perut kosong. Kalau anda makan masa perut kosong, nanti perut anda akan bisa. Sebab tindakbalas kimia.

Digalakkan makan setelah sarapan atau makan. Kalau ubat doktor yang kita ambil pun kena makan lepas sarapan jugak kan. Sama sahaja.

Nutrilite Double X ini mempunyai 3 tablet yang berbeza dan setiap tablet mempunyai 60 biji. Aturan makan ialah 3 tablet sehari dan boleh tahan selama 2 bulan.

Setiap tablet Nutrilite Double X kandungi multivitamin, multmineral dan multinutrien. Diet lengkap untuk kesihatan anda. Anda hanya perlu makan Nutrilite Double X ini sahaja sebagai makanan kesihatan.

Khasiat Nutrilite Double X

Harga seperti yang tertera di bawah iaitu RM180 tetapi harga asalnya ialah RM185. Tetapi untuk kesihatan saya rasa tiada ruginya. Dengan RM180 anda boleh bertahan selama 2 bulan.

Saya cadangkan anda menggunakan produk ini. Dalam masa 2 bulan saya jamin pasti ada perubahan dari segi kesihatan anda. Saya berani kata sedemikian kerana saya telah gunakan produk ini selama 4 tahun dan ibu saya memang cukup menjaga stok Nutrilite Double X. Jika tinggal 20 biji, dikejarnya saya membeli dengan segera…hehehehe.

Terpulang pada anda mahu atau tak mahu sahaja.Bukan paksaan tetapi apa salahnya mencuba.

Please Comment

X
× Whatapps us