LINDA BEAUTIES MERDEKA SALES 2020

LINDA BEAUTIES MERDEKA SALES 2020

Salam merdeka buat semua rayat Malaysia yang akan menyambut kemerdekaan negar akit. Cuma pada tahun ini Kemerdekaan Negara kita di sebabkan wabak COVID-19

Tiada sambutan perarakan Kemerdekaan yang dibenarkan kerana ingin mencegah penularan COVID-19. Namun adakah ia akan mematahkan semangat patriotil. Adalah semangat patriotik kita muncul hanya waktu kemerdekaan. Tidakkan!!!

‘Malaysia Prihatin’ dipilih sebagai tema Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia tahun ini, bersama logo berbentuk hati dengan warna Jalur Gemilang melambangkan keprihatinan kerajaan terhadap rakyat Malaysia yang berbilang kaum.

Linda Beauties juga tidak lari dari menyambut hari bersejarah kita ini. Linda Beauties yang baru berumuur 2 bulan akan mengajurkan merdeka sales dengan memberi potongan harga produk MILK PUDDING EXFOLIATOR kami sehingga 25% dan dengan 2 hadiah misteri.

LINDA BEAUTIES MERDEKA SALES 2020

Produk ini adalah produk utama kami dan ia telah membantu ramai wanita mendapat apa yang mereka kehendaki. Iaitu wajah yang mulus dan gebu.

Harga asal kami ialah RM77 dengan free shipment . Tapi sempena Merdeka 2020 ini kami turunkan harga sehingga 25% dan kami tambah 2 hadiah misteri untuk pelanggan kami.

Untuk mendapatkan potongan harga 25% , amat mudah iaitu salin coupon no yang tertera di laman produk ini dan masa check out tuliskan no coupon ini dalam kotak coupon.

Anda akan mendapat potongan 25% dan sebaik sahaja anda check out dan membuat pembayaran. Dalam masa 2-4 hari kami akan hantar produk kami beserta 2 hadiah misteri.

Kami mensasarkan sebanyak 25 Milk Pudding Exfoliator untuk kempen ini. Siapa cepat dia dapat. Anda tidak akan rugi kerana produk ini amat berkesan dan lindabeauties pilih hot selling produk ini sebab kami mahu berkongsi dengan anda.

LINDA BEAUTIES MERDEKA SALES 2020

Please Comment

× Whatapps us
%d bloggers like this: